Wethouder Saskia Ebbers zet oudste- en jongste deelnemers zwemvierdaagse in het zonnetje

Foto: Johannes Velthuis

SELLINGEN – Vanmorgen zette wethouder Saskia Ebbers de oudste- en jongste deelnemers aan de zwemvierdaagse in het zonnetje.

Deze week werd in zwembad De Barkhoorn de zwemvierdaagse georganiseerd. Deelnemers dienden gedurende minimaal 4 dagen 500 meter per dag te zwemmen. Kinderen tot en met 10 jaar en ouderen mochten 250 meter zwemmen.

Vanmorgen zette wethouder Saskia Ebbers de oudste – en jongste deelnemers aan de zwemvierdaagse in het zonnetje. De oudste dame was mevrouw H. Boerma (85) en de oudste heer was de heer T. Bruggers (85). Het jongste meisje was Lotte Velema (5) en het jongste jongetje was Gijsbert Jansen (7).

Morgen wordt in het zwembad van 20.30 tot 23.30 uur een zwemdisco georganiseerd. Aanmelden kan bij de kassa of via de mail zcdebakhoorn@gmail.com.

Foto’s: Johannes Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.