Treant organiseert gezondheidsmarkt bij het Refajaziekenhuis Stadskanaal

Foto: Treant

STADSKANAAL – In september bestaat de afdeling Revalidatiegeneeskunde 50 jaar. Om dit lustrum te vieren organiseert Treant op 19 september, in ziekenhuislocatie Refaja in Stadskanaal, een gezondheidsmarkt voor alle belangstellenden. Je bent van harte welkom vanaf 14.00 uur tot 16.00 uur. 

Tijdens de gezondheidsmarkt kan je verschillende stands bezoeken waarbij je een beeld krijgt van je eigen gezondheid.

Zo is er een leefstijlcoach aanwezig die meer over een gezonde leefstijl/healthy ageing kan vertellen. Ook kan je diverse testen doen, zoals bloeddruk meten, fietstest, krachtmeting en de coördinatie/snelheid van de handvaardigheid.

Aanmelden voor de gezondheidsmarkt kan HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.