Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Papenburg

Bij een ongeval op het fietspad langs de Birkenallee is zaterdagavond om 21.20 uur een 60 jarige man met zijn e-bike tegen een boom gereden. Hij is met zware verwondingen naar het Marien Hospital in Papenburg gebracht. De politie zoekt getuigen van het ongeval.

Kluse

Tussen zaterdagavond kwart voor negen en zondagochtend half drie is aan de Pollertstraße in Kluse een zwarte Opel Astra aangereden. De wagen, die op een groenstrook geparkeerd stond, heeft lakschade aan de achterzijde. Ook is een van de achterlichten stuk. De veroorzaker is doorgereden.

Haren

Zondagochtend om half drie zijn een of meerdere personen doorgedrongen in de tuin bij een woning aan de Höftenweg in Haren. Vervolgens probeerden zij de woning binnen te komen. Hierbij ontstond voor 500 euro schade aan een deur. Er is niets buitgemaakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.