Lokale schrijfster Gera Folkers presenteert haar nieuwe boek “Lentekind”

Foto: Geert Smit

VEENDAM, GRONINGEN – Het langverwachte tweede boek van de plaatselijke auteur Gera Folkers (Bekend van Winterpad) komt uit! Na het succes van de vorige boekpresentatie komt Gera ook deze keer langs bij Huizinga Boeken & Kado’s in Veendam.

Gera Folkers presenteerde in september 2019 haar door Uitgeverij Triple Boeken uitgegeven debuutroman Winterpad. De literaire roman speelt tegen de achtergrond van Ter Borg, een gehucht aan de Ruiten Aa in het Groningse Westerwolde. Op 23 september aanstaande presenteert zij haar tweede boek met de titel ‘Lentekind’.

De schrijfster komt op 23 september om 20.00 uur haar boek bij Huizinga Boeken & Kado’s in Veendam presenteren. Er is dan ruimte voor vragen en om ervaringen te delen. Uiteraard kunt u ook vragen stellen en een gesigneerd boek aanschaffen. Ze zouden het fijn vinden als u zich aanmeld via facebook of per email (info@huizingaveendam.nl)

Een greep uit de inhoud:

Voor wie ik liefheb wil ik heten…

Evi Lammers schrikt hevig als ze krijgt te horen dat ze beginnende dementie heeft. In haar kleine leefomgeving zijn weinig mensen die haar kunnen helpen om zelfstandig te kunnen blijven wonen met een geheugen dat steeds grotere gaten vertoont. Daarnaast is ze bang. Niemand kent de echte Evi en weet van haar verleden.

Hoewel het heden steeds waziger wordt, staat het verleden haar nog helder voor haar ogen. Als ze haar verhaal nu niet vertelt zal straks niemand meer weten wie Evi Lammers was.

Niemand zal haar naam nog noemen.
Ze neemt een dappere beslissing en gaat samen met haar jonge overbuurvrouw terug naar het verleden. Naar Woldheem, waar haar leven begon.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.