Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Op 18 september is om zes uur ’s morgens in een café aan de Emsstraße een 30 jarige man mishandeld. Hij werd tijdens een ruzie door twee mannen dusdanig in zijn gezicht geslagen dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest. De beide daders worden op 25-30 jaar geschat. Ze hadden een slank postuur en zwart haar.

Papenburg

Gistermorgen om elf uur is op de Waldluststraße een bestuurder van een Mercedes GLS tegen een paal gebotst. Hij moest, om een aanrijding te voorkomen, naar rechts uitwijken voor een man op een e-bike. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend. De fietser is doorgereden.

Tussen 16 en 19 september verschaften inbrekers zich met geweld toegang tot een gebouw van Caritas aan de Bahnhofstraße. De verschillende ruimtes werden doorzocht. Het is nog niet bekend wat er is gestolen.

Meppen

Tussen 16 en 19 september zijn uit een bouwcontainer, die staat op een omheind terrein aan de Marie-Curie-Straße, meerdere apparaten van de merken Hilti en Bosch gestolen. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.