Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gistermorgen is om kwart voor zeven een fietser tegen een bestelbus gereden en daarna ten val gekomen. De bus stond op dat moment aan de Norderstraße, tegenover huisnummer 20. De bestuurder was bezig met het uitladen van spullen. Bij de aanrijding raakte het achterlicht van de bus beschadigd. De chauffeur en de fietser hebben even kort met elkaar gesproken; daarna is de fietser er vandoor gegaan. Hij was gekleed in een spijkerbroek en een donkere jas. Hij reed op een zilverkleurige fiets.

Papenburg

Tussen 9.00 en 18.00 uur is gisteren op de parkeerplaats van de EWE shop aan de Deverweg een zilvergrijze Mercedes aangereden. De wagen heeft aan de voorzijde schade. Dit is mogelijk door een rood voertuig veroorzaakt. De schade bedraagt 1.000 euro.

Dörpen

Op 5 september is tussen 17.00 en 22.00 uur op de parkeerplaats van een cafetaria aan de B70 een bruine Mazda aangereden. De schade zit aan de linkerkant en wordt geschat op 500 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.