Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Tussen 21 en 25 september is aan de Neuversener Straße een raam van een camper ingeslagen. Voor zover men kan nagaan werd er niets gestolen. De schade bedraagt 500 euro.

Vanmorgen is om negen uur bij een ongeval op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Fürstenbergstraße een 83 jarige vrouw om het leven gekomen. Zij werd aangereden door een 76 jarige bestuurster van een Ford-C-Max. De vrouw verloor tijdens het achteruitrijden de controle over haar voertuig en schepte het slachtoffer, die met haar rollator op de parkeerplaats liep. Vervolgens botste ze tegen een geparkeerde Nissan Qashqai. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis in Meppen gebracht, waar ze korte tijd later overleed.

Weener

Op 23 september is tussen 9.30 en 19.00 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Kirchhofstraße een geparkeerde VW Touran aangereden. De wagen heeft schade aan de wielkast, links achter. De aanrijding is mogelijk gebeurd met een rood voertuig van het type Sprinter.

Papenburg

Op 20 september botsten om 6.20 uur op de Rheiderlandstraße ter hoogte van de Meyer-Werft Tor 5/6 twee auto’s tegen elkaar omdat ze moesten uitwijken voor een zwarte Jeep die meerdere auto’s inhaalde. Een 27 jarige bestuurder van een VW Passat moest sterk afremmen en naar rechts uitwijken om de tegemoetkomende Jeep te ontwijken. Ook de 60 jarige bestuurder van een Mercedes GLA trapte vol op de rem. Hij kon echter niet voorkomen dat jij frontaal op de VW Passat botste. De schade wordt op 1.000 euro geschat. De bestuurder van de Jeep is doorgereden. De politie is naar hem en getuigen van het ongeval op zoek.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.