Sellingen wint met 3-1 van Peize

SELLINGEN – Vanmiddag was de tweede wedstrijd van Sellingen. Op een bijveld ( hoofdveld was nog niet bespeelbaar ) heeft Sellingen met 3-1 gewonnen van Peize.

Sellingen begon de wedstrijd met veel inzet en goed voetbal. Peize daarentegen kwam er in de begin fase niet aan te pas, mede door de sterke verdediging van Sellingen. Af en toe kwamen de gasten voor het doel van Sellingen maar echt grote kansen kregen ze niet. In de zesde minuut opende Sellingen de score. Door een fraaie aanval kreeg Ian de Vrieze de bal en scoorde beheerst.

Na de goal kreeg Sellingen nog een paar kansjes maar doelpunten bleven uit. Een uitval van Peize leverde de 1-1 op in de 20 e minuut. Nog voor de rust scoorde Mark Haverkamp de 2-1 voor Sellingen. Dat was tevens de ruststand.

Na de thee probeerde Peize de stand gelijk te trekken maar scoringskansen bleven uit. Toch was het Sellingen dat nog een paar kansjes kreeg, maar onbenut liet. In de 90e minuut eindelijk scoorde Corné Prins de 3-1 voor Sellingen. Door deze overwinning heeft Sellingen 3 punten uit 2 wedstrijden.

De scheidrechter dhr. M. Knol had de wedstrijd goed in handen.

Volgende week thuis de derby tegen Musselkanaal. Hopelijk wordt er dan weer op het hoofdveld gespeeld.