Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Renkenberge

Tussen woensdag en donderdag is bij een dorpswinkel aan de Wahner Straße in Renkenberge een poging tot inbraak gedaan. De daders probeerden met geweld zich toegang tot de winkel te verschaffen. Toen dat niet lukte gingen ze er vandoor. De schade wordt op 500 euro geschat. De politie van Haren roept getuigen op zich te melden.

Haren

Tussen woensdag 17.00 uur en donderdag 10.00 uur is bij een schuur aan de Lindenallee in Haren ingebroken. Er werden meerdere apparaten gestolen. De schade bedraagt ongeveer 950 euro.

Meppen

Donderdagochtend is de Meppener Straße in Meppen na een ongeval enige uren afgesloten geweest. Een 65 jarige man reed om half elf met een vrachtwagen, met daarachter een aanhangwagen vol mais, op de rotonde. Ter hoogte van de afslag naar de Frankfurter Straße kiepte de vrachtwagen, vermoedelijk door een klapband, om. Het mais kwam op het wegdek terecht. Er is niemand gewond geraakt.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.