Drie NK plaatsen voor Judoschool Tan Ren Jutsu

Foto ingezonden door Ronnie Grave

REGIO – Zaterdag 15 oktober werd het DK -15 georganiseerd door Judobond Nederland district noord- Nederland.

In de middag kwamen 3 judoka’s van Judoschool Tan Ren Jutsu de mat op om te strijden voor een medaille en een plaatsing voor het NK -15 in Hoogeveen op 5 november. Dit keer een klein groepje door ziekte en blessures.

Thomas Groenbroek mocht als eerste in actie komen. Hij wist met  overmacht al zijn wedstrijden te winnen en ging met een gouden medaille naar huis. Linn Koster en Joleen Bischoff zaten in dezelfde gewichtsklasse en mochten het ook tegen elkaar opnemen. Joleen gaf goed tegenstand en mocht een bronzen medaile omhangen. Linn kwam in een nek aan nek finale om goud net te kort en won het zilver. Alle drie hebben ze hun startbewijs meer dan verdiend, aldus een tevreden coach Luciano sidin.

Voor meer informatie, locaties en 3 gratis proeflessen kijk op judotanrenjutsu.nl en like ons op social media.