Bert Hadders en De Nozems XL geven afscheidsconcert in Geert Teis

Foto: Marcel Lameijer

STADSKANAAL – Op vrijdag 4 november zullen Bert Hadders en De Nozems XL hun allerlaatste concert samen geven, dit doen ze in Theater Geert Teis. De band speelde van 2008 tot 2018 samen en voor deze optredens en een overzicht op cd, boek en lp, komt de originele bezetting aangevuld met gasten weer bij elkaar.

Het publiek mag een avond verwachten met prachtige liedjes in het Veenkoloniaals, gespeeld door een zevental topmuzikanten. Zowel bekende hits van Bert Hadders zoals Poolse Bruid en Beloofde Laand komen voorbij, net als nieuw werk van het nieuwe album Iemandsland.

Bert Hadders is een graag geziene gast in Theater Geert Teis. Zo was hij vorig theaterseizoen nog samen te zien met Herman Sandman in de voorstelling Gezing en Geplaas. Dit seizoen was hij samen met De Nozems XL één van de openingsacts tijdens de feestelijke aftrap van het theaterseizoen. 550 Vrienden van het theater kregen toen al even een voorproefje van wat 4 november gaat komen.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het afscheidsconcert, hiervoor kan de website of Theaterkassa van het theater worden geraadpleegd.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.