Promotie voor sporters Amicitia Musselkanaal

Anouk Wind en Charissa Braak Foto ingezonden door Wubbo Wind

MUSSELKANAAL – Afgelopen zaterdag werd het twirlseizoen voor Amicitia afgesloten met een wedstrijd in sporthal de Veenhorst in Musselkanaal.

Tijdens deze thuiswedstrijd wisten twee sporters promoties te behalen. Anouk Wind mocht promoveren van de basis naar de midden klasse op het onderdeel artistic twirl. Charissa Braak behaalde maar liefst twee maal een promotie. Ze promoveerde van de basis naar midden bij artistic twirl en van N4 naar N3 bij het onderdeel 1 baton. Naast deze promoties mocht Amicitia 5 maal goud, 2 keer zilver en 3 keer brons in ontvangst nemen.

Op 26 november nemen alle geplaatste sporters van Amicitia deel aan de Noord Nederlandse Kampioenschappen in Hoogeveen. Tijdens deze wedstrijd hopen we plaatsingspunten te behalen voor het Nederlands Kampioenschap welke gehouden worden in januari.

Ingezonden door Wubbo Wind

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.