Manege de Driesporen organiseerde de Pompoenenrit

Foto: Freerk Boskers

ONSTWEDDE – Afgelopen zaterdag organiseerde de activiteitencommissie van Manege de Driesporen te Onstwedde de laatste rit in de 3 seizoenen reeks. In navolging van de Oranje boven rit en de Summer Holiday rit was het nu tijd voor de de eerste Pompoenenrit.


Een groot aantal ruiters en menners reisde zaterdagochtend af naar het zonnige Onstwedde. Op het programma stond een prachtige rit van circa 2 uur door het mooie Westerwolde. Onderweg lagen diverse pompoenen met daarop letters verstopt die de deelnemers moesten tellen en een woord vormen. Onder alle goede antwoorden is een leuke prijs verloot.


Veel van de deelnemers hadden zelfs hun outfit afgestemd op de rit en waren in het oranje gekleed of hadden hun wagen versierd met vele pompoenen, een prachtig tafereel om te zien. Bij terugkomst op de manege stond er een welverdiende heerlijke kop pompoensoep met een broodje klaar. We genieten nog even na van de vele foto’s die er onderweg gemaakt zijn en hopen volgend jaar weer een groot aantal mensen te mogen verwelkomen bij onze ritten.


Op zaterdagavond 10 december organiseren wij de laatste rit van dit jaar, onze bekende Lichtjesparade. Voor meer informatie zie onze website en of social media. 

Ingezonden door Dorien Smith

Foto’s: Freerk Boskers

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.