Struinen met de boswachter rondom Smeerling

Foto: Martin van Lokven

SMEERLING – In deze tijd van het jaar valt er veel te beleven in natuurgebied Dal van de Ruiten Aa rondom Smeerling. Ga je mee op pad met de boswachter van Natuurmonumenten? Op zondagochtend 20 november is er een excursie waarbij je samen zal ontdekken wat het natuurgebied allemaal te bieden heeft.

Struinen met de boswachter
Wist je dat er aan het einde van het paddenstoelenseizoen nog een heleboel soorten zijn ontdekken? Ga samen met de boswachter van Natuurmonumenten op pad en ontdek samen wat dit prachtige natuurgebied allemaal te bieden heeft. De boswachter zal je meenemen in de flora en fauna van het natuurgebied, maar ook over de geschiedenis van het natuurgebied zal worden verteld.

Buiten de paden
Ga mee op stap op zondagochtend 20 november met de boswachter, samen lekker de natuur in. Trek je wandelschoenen aan en ga mee een frisse neus halen. Samen kom je op plekjes in het natuurgebied waar je normaal gesproken alleen als bezoeker niet mag komen.

Kortom, een leerzame maar ontspannen wandeling onder begeleiding van een boswachter van Natuurmonumenten! Na afloop is er de mogelijkheid om zelfstandig uit te rusten in de Gasterij Natuurlijk Smeerling.

De excursie zal starten vanaf de parkeerplaats bij Gasterij Natuurlijk Smeerling, aanmelden voor de excursie is verplicht.

Praktische info
Voor wie:
Gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, volwassenen
Aanmelden: Tickets verkrijgbaar via: https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/dal-van-de-ruiten-aa/agenda/struinen-met-de-boswachter-rondom-smeerling
Waar: De excursie zal starten bij de parkeerplaats bij Gasterij Natuurlijk Smeerling, Smeerling 15
Datum: 20 november 2022
Tijdstip: 10:00 uur – 12:00 uur
Advies: Trek warme kleding en stevige wandelschoenen of laarzen aan. Vergeet je eigen verrekijker niet! Honden zijn niet toegestaan tijdens de excursie.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.