Gemeente Pekela steunt wereldwijde campagne Orange the World

Foto: Fred Stötefalk

OUDE PEKELA – Ook de gemeente Pekela steunt de wereldwijde campagne Orange the World.

Van 25 november, de Internationale Dag tegen Geweld tegen vrouwen tot 10 december, de Internationale Dag van de Rechten van de Mens, wordt met Orange the World aandacht gevraagd voor geweld tegen meisjes en vrouwen. In verschillende gemeenten worden gebouwen oranje uitgelicht om hier aandacht voor te vragen.

Ook Pekela steunt deze wereldwijde campagne door het gemeentehuis en de molen De Onrust in Oude Pekela oranje te verlichten. Oranje is de kleur van de dageraad, de kleur van een hoopvolle toekomst zonder geweld tegen vrouwen en meisjes. Meer informatie over Orange the World vindt u op www.orangetheworld.nl

Foto’s: Fred Stötefalk

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.