Circus Saurus komt naar Wedde

Foto: André Dümmer

WEDDE – Van 25 februari tot en met 5 maart slaat Circus Saurus haar tent op in het dinopark. Dagelijks geeft Circus Saurus om 13:00 uur een voorstelling van anderhalf uur. In het dinopark, vol brullende dino’s in het bos en een dinomuseum, kun je nu een spectaculair circusoptreden zien met o.a. een levensechte dino.

Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de ruim anderhalf uur durende show ook alle klassieke circuselementen, zoals: vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Ook zijn er paarden, pony’s, mini-koeien en lama’s te zien. Na afloop van de sfeervolle familievoorstelling hebben de kinderen de mogelijkheid om tegen betaling een rondje te rijden op een echte circuspony.

Er worden uitsluitend speciale combi-tickets verkocht die niet alleen toegang geven tot het circus maar ook tot alle faciliteiten van Dinopark Landgoed Tenaxx.

Meer info vind je op www.familieparken-tenaxx.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.