Presentatie Kandidatenlijst PVV Groningen

Op de foto v.l.n.r.: Jesse van der Horst, Dennis Ram, Robert Rep, Arthur van Dooren, Geert Wilders, Gea Hulshof, Ton van Kesteren, Fenna Koops, Reinder Blaauw, Henk Venema en Dharmendra Akloe. Foto: PVV

GRONINGEN – De PVV kandidatenlijst voor de Provinciale Statenverkiezingen is als volgt samengesteld: Ton van Kesteren (Groningen), Reinder Blaauw (Groningen), Robert Rep (Westerwolde), Arthur van Dooren (Pekela), Dennis Ram (Groningen), Jesse van der Horst (Westerkwartier), Gea Hulshof (Pekela), Fenna Meuken (Groningen), Dharmendra Akloe (Groningen) en Henk Venema(Oldambt).

Na twaalf jaar in de Staten weten we dat de inwoners van Groningen het steeds moeilijker krijgen en daar wordt weinig aan gedaan. De PVV wil daarom méér inspraak voor burgers en ze beschermen tegen de overheid. In onze provincie wachten namelijk vele inwoners al jaren op compensatie voor de schade aan hun huis. In Meeden zijn inwoners doodziek door de plaatsing van windturbines. Voor dié gezondheidsklachten zijn de collegepartijen van de afgelopen jaren verantwoordelijk, omdat de politiek gewoon doorgaat met de plaatsing van windturbines.

De PVV wil boeren en ondernemers de ruimte geven en gaan niet mee in de niet bestaande stikstofcrisis. Uitgaven op het gebied van de energietransitie mogen wel een onsje minder. De PVV zet zich in voor het creëren van meer werkgelegenheid, met name in kwetsbare gebieden zoals Oost-Groningen. Ook staat de bereikbaarheid van de Ommelanden steeds verder onder druk; het openbaar vervoer verschraalt, maar het huidige college is alleen maar bezig met miljarden voor de Lelylijn.

En dat terwijl je steeds meer ziet dat gewone mensen grote moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. De energierekening is door de energietransitie inmiddels verdrievoudigd. Steeds meer Groningers lopen bij de voedselbank, terwijl asielzoekers er warmpjes bij zitten met drie maaltijden per dag. De PVV zet de Groningers weer op 1! We willen een goed woon- en leefklimaat voor iedereen, meer investeren om voorzieningen op peil te houden en opvang van asielzoekers in de eigen regio, niét in onze regio!

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.