Bultruters bezoeken scholen en ouderen in Bultrutersland (Update)

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Vandaag bezocht carnavalsvereniging de Bultruters een aantal scholen. Ook werden ouderen verrast met een fruitbakje.

Leden van carnavalsvereniging de Bultruters, waaronder Prins Gerd I & Prinses Inge, bezochten vandaag OBS De Dreske, de H. Gerardusschool en de St-Josephschool. Veel leerlingen waren verkleed. Onder leiding van een DJ werd een feestje gevierd, waarbij uiteraard de polonaise niet ontbrak. De dansmariekes lieten een korte show zien.

Ook gingen de Bultruters bij zo’n 70 ouderen en zieken in Bultrutersland, bestaande uit Barnflair, Munnekemoer en Roswinkel, langs om ze te verrassen met een fruitbakje.

Zaterdag start om 11.11 uur bij de grensovergang Rütenbrock / Ter Apel de optocht. Deze optocht sluit ’s middags aan bij de grote carnavalsoptocht in Ter Apel.

Samen met Flexlive wordt ’s avonds in de Polderputten het carnavalsfeest gevierd, op zondag gevolgd door het kindercarnaval, met medewerking van onder anderen Magicjohn. Op maandag organiseren ze de Rosenmonntagparty, met o.a. Feestdj Kevin en de prijsuitreiking van de optocht.

Foto: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.