Muziek verbindt, Open podium in de Hof van Sellingen

Foto: Jans Velthuis

SELLINGEN – Hou jij ook zo van muziek, dan zoeken we jou! Kom samen spelen improviseren en jammen bij de Hof van Sellingen.

Muziek luisteren, maar ook zelf muziek maken is erg gezond voor ons als mensen. Muziek is goed voor onze hersenen, motoriek en geven ons een gelukkiger gevoel. Muziek! De meest universele taal die er bestaat, wordt weleens gezegd… en terecht, want je voelt wat de zanger of zangeres je wil vertellen! Van rock tot soul & blues, country tot jazz en klassiek tot popmuziek en meezingers.

Hou jij ook zo van muziek, dan zoeken we jou! Kom samen spelen improviseren en jammen bij de Hof van Sellingen.

Speel je een instrument(zelf mee nemen), zing of rap jij?

Kom dan op 29 april naar de Saterday Night Jam in de Hof van Sellingen  om lekker te jammen met andere muzikanten/artiesten, waarmee je aan de slag gaat. 

Geef je ter plekke op, maar beter meld je aan, zodat je gegarandeerd bent van een plek op het podium. Via Jammen@hvs.nl of 0599 312368

Het niveau varieert van beginnend tot ver gevorderd. Speel je een instrument en wil je samen spelen? Dan zijn er ongeacht je niveau altijd één of meerdere sessies waaraan je kunt deelnemen. Iedereen is welkom. Aanvang 20.00 uur.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.