Kinderen uit AGOdorp maken Palmpasen stokken

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Vanmiddag hebben kinderen uit AGOdorp en de leden van de buurtvereniging AGOdorp in het buurthuis Palmpasen stokken gemaakt.

De kinderen hebben de stok mooi versierd met crêpe papier en voorzien van allerlei lekkernijen. Natuurlijk ontbrak het heerlijke verse broodhaantje niet, gesponsord door Bakker Bos uit Ter Apel. Namens de kinderen super bedankt daarvoor.


Sinds dit jaar is er binnen de buurtvereniging een kinderclub opgericht, geleid door Sandra Smit-Hendriks, Bianca van Veen en Wuppy Verbogt- Schomaker. Elke maand wordt er een kinderactiviteit georganiseerd. Kinderen uit het AGOdorp en leden van de buurtvereniging kunnen hier aan deelnemen.

Ingezonden

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.