Odab Westerschool en obs de Braskörf winnen schoolvoetbal gemeente Veendam

Foto: Jan Glazenburg

VEENDAM – Dinsdag 4 april 2023 streden 13 meidenteams om de Alie Gé Boiten Bokaal en 16 jongensteam om het gemeente Veendam schoolvoetbalkampioenschap. Op het zonovergoten Leer- en Sportpark de Langeleegte in Veendam werd met veel plezier mooi voetbal gespeeld op de velden van voetbalvereniging Veendam 1894.

Alie Gé Boiten Bokaal
13 meidenteams streden om de Alie Gé Boiten bokaal en uiteindelijk mochten de meiden van obs de Braskörf de bokaal uit handen van Alie Gé Boiten ontvangen. Na een aantal leuke poulewedstrijden hadden de obs de Braskörf, Mgr. Bekkersschool, obs de Viermaster en cbs ’t Haimstee zich geplaatst voor de kruisfinale. In de kruisfinales wist obs de Braskörf de bokaal overtuigend binnen te slepen.

Odab Westerschool wint schoolvoetbal bij de jongens

Cbs ’t Haimstee, Mgr. Bekkersschool, obs de Viermaster en odab Westerschool hadden zich via de poulefase geplaatst voor de kruisfinales van het jongensschoolvoetbal in de gemeente Veendam. Na een zeer spannende finale waarin obs de Viermaster op voorsprong was gekomen, was uiteindelijk de odab Westerschool de grote winnaar.

Kijk voor meer activiteiten op www.veendambeweegt.nl

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.