Veel belangstelling voor de Even Krap Bij Kas beurs in Veelerveen

Foto: Jan Glazenburg

VEELERVEEN – Vandaag wordt in Ons Noabershoes de tweede Even Krap Bij Kas beurs (E.K.B.K.) georganiseerd.

Je vindt op deze beurs gratis kleding en speelgoed, maar ook leuke activiteiten voor volwassenen en kinderen. De schoonheidsspecialiste maakt je gratis op, een knutselhoek voor kinderen, schminken voor kinderen en de nagelstyliste lakt gratis je nagels. Ook krijg je informatie over wat De Kracht Van Vriendelijkheid doet. Stichting Welzijn Westerwolde is ook aanwezig.

De Kracht Van Vriendelijkheid
De E.K.B.K. beurs wordt georganiseerd door De Kracht Van Vriendelijkheid. Zij houden zich bezig met het verspreiden van vriendelijkheid en het verlichten van armoede in Westerwolde. Zo organiseren ze kleding- en speelgoedbeurzen en verspreiden ze boodschappen- en menstruatiepakketten onder mensen die het hard nodig hebben.

Help mee
Ook zijn ze altijd op zoek naar mensen die vriendelijkheid belangrijk vinden en graag iets willen bijdragen. Zo zoeken ze voorjaars- en zomerkleding voor volwassenen en kinderen, speelgoed en houdbare levensmiddelen. Mensen die overwegen om vrijwilligerswerk te doen voor De Kracht Van Vriendelijkheid, zijn van harte welkom om kennis te komen maken.

Gezellige drukte
De beurs in Ons Noaberhoes in Veelerveen werd vanmorgen al druk bezocht. Ook mensen die meededen aan De Drie Dorpen Tocht namen er een kijkje. De beurs duurt nog tot 16.00 uur.

Meer info
Meer informatie kun je vinden via onze Facebookgroep De Kracht Van Vriendelijkheid Westerwolde of neem contact op met Anita Boom (0623475354) of Helen Geveling (0683998076).

E.K.B.K. beurs op zaterdag 22 april 2023
Ons Noabershoes, Scheidingsweg 20, Veelerveen

Foto’s: Jan Glazenburg

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.