Zonovergoten kennismakingsclinic van Golfclub Westerwolde

Foto ingezonden door EH van de Bunt
 

VLAGTWEDDE – Onder een stralend zonnetje waren zo’n vijftien belangstellenden afgekomen op de 2e Kennismakingsclinic van dit jaar. Bij ‘De Barlage’ (clubhuis) kregen de potentiële golfers onder het genot van koffie/thee en koek, kort iets te horen over de golfclub Westerwolde, het mooie Westerwolde en de golfsport. Tevens hoorden en zagen ze dat de golfclub ijverig bezig is met de bouw van een groter onderkomen: Een accommodatie met kleedkamers, douches en clubhonk met terras.

Na deze info werd onder begeleiding van enthousiaste leden van de golfclub gesnuffeld aan de eerste basisvaardigheden: grip (hoe houd je een club vast), stand, swing en werden er ballen op de driving range geslagen. Daarna werd er gechipt en wedstrijdjes gedaan met putten in de hole. En toen kwam het échte werk: een echte holes spelen, met het doel die in zo weinig mogelijk slagen te voltooien.

Na de clinic werden enkele liefhebbers direct lid van de club en verschillende enthousiastelingen starten met het kennismakingspakket: ‘In 2 maanden tijd een golfvaardigheidsbewijs halen’. Met dit bewijs kun je op iedere golfbaan in de wereld golf spelen.

Heeft u belangstelling voor dit pakket of wilt u deelnemen aan de volgende Kennismakingsclinic, mail dan naar info@gcwesterwolde.nl of ehbunt@gmail.com.

Op zaterdag 15 juli is de volgende ‘Kennismakingsclinic’.

Ingezonden

Foto’s: Eveline van de Bunt en Tineke Venema

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.