Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Op 24 mei moest ’s morgens om half zeven op de B70, ter hoogte van Meppen, een vrachtwagenchauffeur met zijn wagen hard remmen en uitwijken voor een tegemoetkomende bestuurder van een personenauto die bezig was zijn voorganger in te halen. Hierbij botste de vrachtwagen tegen de vangrail. De schade bedraagt 5.000 euro. De bestuurder van de, vermoedelijke donkere VW Combi, is doorgereden. De politie is naar hem/haar op zoek.

Kluse

Bij een ongeval op de Steinbilder Straße in Kluse is vanmorgen om kwart voor elf een 34 jarige motorrijdster gewond geraakt. Zij schatte in een flauwe bocht de situatie op de weg verkeerd in, toen een tegemoetkomende bestuurder van een Volvo linksaf de Burenweg wou inslaan. Het slachtoffer maakte een noodstop en kwam ten val. De auto en de motor zijn niet tegen elkaar gebotst. De motorrijdster raakte zwaargewond. De schade aan de motor wordt op 1.000 euro geschat.

Haren

Vrijdag is tussen 6.00 en 12.25 uur op de parkeerplaats van een bakkerij aan de Hemsener Straße in Haren-Wesuwe een zwarte Opel Astra aangereden. De veroorzaker is onbekend.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.