Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Zaterdag is tussen 17.30 en 21.00 bij een woning aan de Hermann-Gröninger-Straße in Haren ingebroken. Er werd een gering bedrag aan contant geld gestolen. De totale schade bedraagt 570 euro.

Sögel

Aan de Clemens-August-Straße in Sögel is gistermiddag om tien over twee een jongen van vier jaar aangereden. Het kind, dat plotseling op de weg liep, werd geschept door een auto die werd bestuurd door een 34 jarige vrouw. De jongen is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht.

Papenburg

In de nacht van zaterdag op zondag is tussen 3.00 en 5.00 uur aan de Splitting links van een geparkeerde Mercedes de grill gestolen. De schade bedraagt 70 euro.

Emsbüren

Bij een ongeval op de in Helschen in Emsbüren is vanmorgen om 6.45 uur een 19 jarige motorrijder gewond geraakt. Het slachtoffer raakte van de weg toen hij een vrachtwagen wou inhalen. Hij is zwaargewond naar een ziekenhuis gebracht. De schade wordt op 1.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.