Nog meer branden in de regio (foto-update)

Foto: Dennie Gaasendam

GIETERVEEN, MUSSELKANAAL, VEENDAM, STADSKANAAL, MEEDEN – Vanmiddag/avond waren er diverse brandmeldingen in de regio.

Meeden

Op de N33 is vanmiddag rond drie uur ter hoogte van Meeden het motorgedeelte van een personenauto uitgebrand. Het vuur werd door brandweer Veendam geblust.

Gieterveen

Langs de N33 woedde ter hoogte van de afslag naar Gieterveen vanmiddag rond vier uur een bermbrand. Het vuur werd door de brandweer van Gieten, Veendam en Annen geblust. De op- en afrit is enige tijd afgesloten geweest. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Stadskanaal

Brandweer Stadskanaal werd rond half vijf opgeroepen voor een autobrand aan de Hoveniersweg, vlakbij het Secret Forest Festival. Al snel bleek dat er geen sprake was van een daadwerkelijke brand, maar dat koelvloeistof er voor zorgde dat er “rook” onder de motorkap vandaan kwam.

Musselkanaal

Rond zes uur is brandweer Stadskanaal uitgerukt voor een bermbrand aan de Zuider Kanaalweg in Musselkanaal.

Veendam

Iets over half negen stond op een stoppelveld aan de Numero Dertien in Veendam een landbouwvoertuig in brand. Het vuur verspreidde zich verder over de akker. De brand werd door brandweer Nieuwe Pekela geblust. De boer zorgde door een stoplijn te maken ervoor dat het vuur zich niet verder kon uitbreiden.

Foto’s: Dennie Gaasendam, DG-Fotografie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.