Achtste editie voor de Vakantie Voorleestent in Veendam

Foto: Biblionet

VEENDAM – Deze zomer trekt Bibliotheek Veendam weer twee avonden per week de wijk in met de Vakantie Voorleestent. Deze zomervakantie staat de tent twee weken in Veendam Noord en Wildervank.
De Bibliotheek Veendam is voor het achtste jaar op een rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijk. Twee weken lang staat de tent op een vaste avond, tijd en locatie in de gemeente Veendam.


Dinsdagvond in Veendam Noord
Op de dinsdagavond staat de Bibliotheek in Veendam Noord, ter hoogte van OBS Noorderbreedte. We lezen er voor en spelen samen spelletjes. Je vindt de Vakantie Voorleestent deze zomer aan de Meezenbroekstraat op dinsdagavond 25 juli en 1 augustus van 18.30 uur tot 19.30 uur.


Woensdagavond in Wildervank
Op de woensdagavond staat de Bibliotheek in Wildervank, ter hoogte van de Westerschool. Geniet van een heerlijk voorleesverhaal en doe mee met de leukste spellen. Je vindt de Vakantie Voorleestent aan de Groen van Prinstererlaan op woensdagavond 26 juli en 2 augustus van 18.30 uur tot 19.30 uur.


Over de Vakantie Voorleestent
Bij de Vakantie Voorleestent wordt voorgelezen en doen we spelletjes. Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is helemaal gratis en ook gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom! Met de Vakantie Voorleestent wil Bibliotheek Veendam het (voor)lezen in de zomer stimuleren.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.