Derde editie Jack’s Racing Day van 11 t/m 13 augustus

Foto: Gerda Boeijing

ASSEN – Gedurende het weekend van 11 tot en met 13 augustus wordt op het TT Circuit de ‘Jack’s Racing Day’ georganiseerd.

Eén keer per jaar trakteert JACK’S Casino & Sports het publiek op het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen. Op de beroemde TT-tribunes kan men genieten van dagvullende programma’s met autoraces, motorraces, races met superkarts, stunts en demonstraties.

In het weekend van 11 tot en met 13 augustus vindt de derde editie onder de naam van ‘Jack’s Racing Day’ plaats. Vanaf vrijdagochtend trainden de deelnemers voor de wedstrijden. Zaterdag starten de kwalificaties voor de karts, de motoren en diverse autoklassen. Rond het middaguur starten de eerste races in de Dutch Superkart GP, gevolgd door races in de Porsche Carrera Cup Benelux, de Supercar Challenge, de Ford Fiesta Cup, de Youngtimer Touring Car Challenge, de SuperSixties en BOSS GP. Zondag is een volledige racedag met kartraces, motorraces en maar liefst zes autoraces. Op beide dagen worden de wedstrijden afgewisseld met demonstraties.

Raadpleeg het volledige tijdschema voor de starttijden per sessie.

Download nu je FREE TICKET voor zaterdag 12 of zondag 13 augustus aanstaande. Voor Paddock tickets klik HIER.

Bron: https://www.jacksracingday.nl/

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.