Kies je vakantieactiviteit feestelijk van start

Foto: Hemmo Kuiper

VEENDAM – Vandaag ging “Kies je vakantieactiviteit – zomer 2023” met een luchtkussenspektakel op het Museumplein in Veendam spectaculair van start. Naast het luchtkussenspektakel konden kinderen gratis deelnemen aan onder andere de feestelijke opening van de Kinderfietsroute bij het Henk Nienhuis stadion, het aquapark, waterskiën, golfclinics en waterspelletjes op het Leer- en Sportpark. Ook kun je deze zomervakantie gaan wandklimmen, lasergamen of discozwemmen in Tropiqua.

Het programma “Kies je vakantieactiviteit – zomer 2023”, georganiseerd door Veendam Beweegt, vind je op de website www.veendambeweegt.nl en in de nieuwe app van Veendam Beweegt

Aanmelden via de Veendam Beweegt-app

Via de nieuwe “Veendam Beweegt-app” kun je je aanmelden voor de activiteiten waar je aan wilt deelnemen. Je kunt deze app downloaden in Google-Play of de App Store, alle vakantieactiviteiten staan onder het kopje ‘programma’. Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Tijdens de vakantieactiviteiten helpen de medewerkers van Veendam Beweegt je graag. Je kunt je dan ter plekke aanmelden. 

Foto’s: Hemmo Kuiper

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.