Nasser El Jackson daagt jongeren in Pekela uit hun voetbalvaardigheden en trucjes te laten zien

Foto: Jan Glazenburg

OUDE PEKELA – Op het plein bij het gemeentehuis in Oude Pekela werd vrijdagmiddag en Panna Knock-Out Toernooi georganiseerd.

Welzijnsorganisatie De Badde en Jeugdfonds Sport & Cultuur organiseerden vanmiddag in samenwerking met “Panna Knock-Out”, een spectaculair Panna Knock-Out Toernooi. Het plein naast het gemeentehuis in Oude Pekela was omgetoverd tot een ware Panna Knock Out-kooi. Het toernooi werd geopend door wethouder Ellen van Klaveren. Zij ging het duel met Influencer & Vice-wereldkampioen Nasser El Jackson aan.

Nasser El Jackson daagde jongeren tussen 8 en 15 jaar uit om hun voetbalvaardigheden en trucjes kunnen laten zien. Ook gaf hij zelf demonstraties. Hij had danser, zanger, acteur en model Luciano Hiwat meegenomen. Luciano verzorgde een demonstratie breakdance.

Aan de Panna Knock Out deden zo’n 35 jongeren mee. Drie van hen mogen naar het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out!

Het toernooi werd georganiseerd om aandacht te vragen voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur, zodat ook kinderen uit gezinnen met een minder inkomen de kans krijgen om mee te doen in het verenigingsleven. In totaal worden deze zomer 30 plaatsen aangedaan.

Foto’s: Jan en Catharina Glazenburg

HIER vindt u alle foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.