Ouderenmiddag tijdens de Week der Besten

Foto: Catharina Glazenburg

VLAGTWEDDE – Ook deze ‘Vlagt Vegas’ editie van de aankomende Week der Besten in Vlagtwedde is er de inmiddels traditionele ouderenmiddag.


De Meezing Visite neemt u op donderdag 24 augustus mee op een gezongen reis naar toen. Met muziek uit de 30-er jaren en natuurlijk ook de sixties & seventies. Een feest vol herkenning en met bekende liedjes en vergeten muzikale juweeltjes uit misschien wel uw jeugd. Dierbare herinneringen dus in een muzikaal jasje!

Deze middag, die start om 14.00 uur, wordt mogelijk gemaakt door Folkers Rijopleidingen, Uitgekookt, ROEGH, Blauw’s Reizen, Welzijn Westerwolde en de Week der Besten en wordt u geheel kosteloos, behalve eventuele consumpties, aangeboden. Ook het vervoer naar de plaats van handeling, namelijk ROEGH eten & drinken aan de Laan van Westerwolde 6 in Vlagtwedde, is gratis.

Wilt u deze middag samen met ons beleven? En wilt u samen met ons mee in de bus? Dan vragen we u vriendelijk om u op te geven bij Dina van der Straat van Welzijn Westerwolde en dit mag via 06-86624243 of d.vanderstraat@welzijnwesterwolde.nl. De gratis busreis heeft meerdere opstapplaatsen vanaf Blijham tot aan Bourtange en van Ter Apel tot aan Vlagtwedde en dus alle kernen daartussen. De precieze opstaplaatsen en bijbehorende tijden vindt u hieronder.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.