Marechaussee treft auto in het Pekelderdiep aan

Foto: Dennie Gaasendam

OUDE PEKELA – Vannacht is in het Pekelderdiep een auto aangetroffen.

Vannacht trof de marechaussee op de Feiko Clockstraat in Oude Pekela een geparkeerde auto aan met forse schade. Terwijl ze de schade bekeken kwam er een buurtbewoner aangelopen die hen vertelde een harde klap gehoord te hebben met daarna een plons in de naastgelegen vaart. Na kort onderzoek zagen ze, vlak onder het wateroppervlak, een dak van een auto.

Hierop is met spoed de brandweer in grote getale uitgerukt en hebben ze gezocht naar personen in het water. Gelukkig was de auto leeg en is het voertuig door de brandweer uit de vaart gehaald. De politie heeft het voertuig in beslaggenomen en gaat onderzoek plegen naar dit ongeval.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.