Advent-winterwandeling bij het Veendiep

Foto: Mazzelmoaze

VRIESCHELOO – Wandel mee op zondag 17 december met een Advent-winterwandeling en stap in de wereld van Charles Dickens.

Beleef het kerstverhaal rondom de Veendiepsplassen in Vriescheloo. Tijdens de wandeling van circa. 4 kilometer kunt u genieten van licht, muziek van het draaiorgel, vuurkorven, de levende kerststal, een verhalenverteller en klinken Midwinterhoorns rondom de Veendiepsplassen en wijde omgeving. Ook treft u diverse figuranten tijdens de wandeling; u waant zich werkelijk in de wereld van Charles Dickens.

Na afloop van de wandeling is er bij coffee bar, skihut of buiten bbq bij Brasserie Veendam de gelegenheid voor een hapje en een drankje, zoals: huisgemaakte burgers van de bbq, warme chocolademelk, koffie, glühwein, erwtensoep en meer. Daarnaast zullen diverse ondernemers hun producten aanbieden op de “kleintje kerstfair”. Hier vindt u o.a. de Rode Jager met haar groendecoraties en stoere accessoires, brood-en banketbakkerij Meinds met kerstlekkernijen, de Slager met het lekkerste vlees en nog vele anderen.

Zondag 17 december 2023

Starten kan tussen 11.00 en 14:00 uur.

Nadien muziek en gezelligheid op het plein!

Deelname is gratis

Opgave is NIET noodzakelijk, wel gewenst. 0597-726 865

Parkeren – Hertenkamp Vriescheloo – Jachthaven Veendiep – Dorpsstraat 4 Vriescheloo – Hoofdweg 2 Bellingwolde

Deelname geheel op eigen risico; de organisatie stelt zich op geen enkele wijze aansprakelijk. De paden zijn deels-onverhard, trek dus stevig schoeisel aan. De route is NIET rolstoelvriendelijk.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.