Verdachte aangehouden na steekincident Ter Apelervenen in Ter Apel

Foto: Dennie Gaasendam (archieffoto)

TER APEL – Na een steekincident aan de Ter Apelervenen in Ter Apel op dinsdagavond 5 december 2023 is een verdachte aangehouden. Bij het steekincident raakte een 25-jarige man uit Ter Apel gewond.

Omstreeks 23:45 uur ontving de politie een melding van een mogelijk steekincident. Direct na de melding kwam de politie met meerdere eenheden ter plaatse. Aan de Ter Apelervenen troffen ze een slachtoffer aan. Dit is een 25-jarige man uit Ter Apel. Hij is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer is vervolgens door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Aanhouding verdachte
In de omgeving van de Ter Apelervenen hebben agenten een verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dit steekincident. Dit gaat om een 21-jarige man uit Ter Apel. Op locatie is gelijk gestart met sporenonderzoek.

Bron: Politie Groningen

Ruim twee uur later moest de politie opnieuw uitrukken naar het aanmeldcentrum. Er was een conflict ontstaan. De politie heeft de ruzie weten te sussen en is daarna vertrokken. Voor zover bekend zijn er bij deze ruzie geen gewonden gevallen. (RTV Noord)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.