Buurtvereniging De Driehoek Vriescheloo zoekt nieuwe bestuursleden

Foto: Tedo Swarts

VRIESCHELOO – De buurtvereniging is op zoek naar nieuwe enthousiaste bestuursleden. Heb jij een paar uurtjes van je tijd over en vind je het leuk om voor buurtgenoten activiteiten te organiseren? Dan kunnen we jou goed gebruiken! Wij zijn op zoek naar algemeen bestuursleden, maar ook naar een secretaris.

De bestuurders komen ca. 6x per jaar samen – in een informele sfeer – om plannen te maken, activiteiten te bespreken en een taakverdeling te maken. Daarnaast ben je bij diverse activiteiten aanwezig (in overleg) en ga je bij leden langs om o.a. contributie op te halen en flyers rond te brengen.
Voor de functie van secretaris komen de volgende taken daar nog bij:
• notuleren tijdens vergaderingen
• zorgdragen voor een correcte ledenadministratie
• bijhouden email en eventueel sociale media kanalen

Voorwaarde voor bestuursleden is uiteraard lidmaatschap van de buurtvereniging en je dient woonachtig te zijn in Vriescheloo.

Lijkt het jou leuk om op deze manier een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van ons dorp? Dan zien we graag vóór 15 februari een reactie van jou tegemoet. Je kunt een email sturen naar bvdedriehoek@outlook.com of reageer via een PB op Facebook. De functie zal ingaan tijdens de jaarlijkse ledenvergadering op 20 maart 2024.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.