Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Haren

Gistermiddag is tussen half drie en twintig voor drie op de parkeerplaats van de kleuterschool St. Ansgar aan de “Lange Wiese” een grijze VW Passat aangereden. De wagen heeft links achter schade. De politie is op zoek naar de veroorzaker.

Gisteren is een onbekende automobilist in de Griesenesch tegen een brievenbus gereden. Dit gebeurde tussen 11.00 en 13.30 uur. Er is schade ontstaan. De politie zoekt de veroorzaker daarvan.

Papenburg

Tussen vrijdag en maandag is vanaf een terrein aan het Hauptkanal links in Papenburg een Vespa scooter gestolen. De schade bedraagt 1.000 euro.

Tussen zaterdag en maandag is bij een woning aan de Fahnenweg in Papenburg ingebroken. Diverse kamers en kasten werden overhoop gehaald. De daders gingen er met sieraden vandoor. De schade bedraagt 380 euro.

Emsland

Vorig jaar zijn in Emsland, en met name in Meppen, op in totaal 90 verkeersborden voetbalstickers aangebracht. Het kost veel moeite om deze stickers te verwijderen. Hierbij raakt dan de aangebrachte folie over de verkeersborden beschadigd. De schade wordt op meerdere duizenden euro’s geschat. De Landesbehörde für Straßenbau und Verkehr heeft aangifte bij de politie gedaan.

Foto’s: Politie Emsland

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.