Bruintje Beer Tocht vroegtijdig uitverkocht!

De foto is gemaakt door Ard Krikke van de NTFU

MUSSELKANAAL – De zevende editie van de Bruintje Beer Tocht die verreden wordt op zondag 24 maart 2024 is nu al volgeboekt. Voor de 50 en 90 km tocht zijn er geen startkaarten meer verkrijgbaar. Via de website van de tocht kan men zich alleen nog op een wachtlijst laten plaatsen voor eventuele deelname.

Dat de Bruintje Beer Tocht al zo snel volledig volgeboekt is geeft aan dat de tocht enorm populair is en nog steeds aan populariteit wint. Op de deelnemerslijst staan deelnemers uit Amsterdam, Amersfoort, Leiden en Rotterdam naast fietsers uit de noordelijke provincies. Er komen zelfs rijders uit Duitsland.
De mooie route, de bijzondere omgeving, de sportieve uitdaging en een optelsom van zaken als de uitstekende verzorging en de gezellige sfeer zijn volgens de organisatie het geheim achter het succes.

Het belooft weer een mooi evenement met vele extra’s te worden: “Een optreden van Krzysztof Groen in Bourtange, bij de Burcht in Wedde Joris ten Have met zijn draaiorgel en het Red Bull promoteam bij de finish”. Een groots fietsfeest mogelijk gemaakt door sponsoren en vrijwilligers voor een goed doel in onze regio daar zijn wij beretrots op, om maar in berentaal te spreken, aldus Hans Ravensbergen van de organisatie.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.