Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Weener

Gistermiddag reed om 12.50 uur een onbekende automobilist in een donkere personenauto, met Nederlandse kentekenplaten, op de Risiusstraße in Weener. Bij de verkeerslichten sloeg hij rechtsaf de Bahnhofstraße in. Een negenjarige jongen uit Weener reed met zijn longboard op het fiets/voetpad naast de Risiusstraße. Op het moment dat hij de kruising wou oversteken werd hij geschampt door de auto, die op dat moment rechtsaf sloeg. De jongen kwam met de schrik vrij, maar zijn longboard werd door de auto overreden en raakte beschadigd. De automobilist is doorgereden. Getuigen worden verzocht de politie van Weener te bellen.

Lathen

Tussen woensdag en zaterdag is uit een kerk aan de Kirchstraße in Lathen een collectebus gestolen. De schade is gering.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.