Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Sögel

Gisteren is tussen 7.15 3n 16.15 uur op de parkeerplaats van het ziekenhuis aan de Mühlenstraße een geparkeerde Fiat 500 aangereden. De veroorzaker van de aangerichte schade is doorgereden. De politie roept getuigen op zich te melden.

Papenburg

Om drie uur gistermiddag is aan de Meppener Straße een houten schuur in brand geraakt. De brandweer van Papenburg en Aschendorf wisten te voorkomen dat de woning ook in vlammen opging. Wel raakte de woning beschadigd. De bewoners zijn ter controle naar het ziekenhuis gebracht. De schade aan de schuur is groot.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.