Basketbaltopper Stefan Mladenovic geeft clinics aan leerlingen H. Gerardusschool

Foto ingezonden door Yvonne Driessen

TER APEL – Basketbaltopper Stefan Mladenovic (Donar, Nederlands Basketbalteam) heeft drie clinics gegeven aan alle groepen van de H. Gerardusschool in Barnflair, Ter Apel.

De kinderen hebben op enthousiaste wijze kennis gemaakt met deze mooie sport. Ook heeft Stefan hen een mooie boodschap overgebracht: “Als je echt iets wil bereiken, dan moet je er vol voor gaan!” Stefan heeft in zijn jeugd intensief getraind en er ook best wat voor moeten laten om aan de top te komen. In de clinics heeft hij dan ook het uithoudingsvermogen en de alertheid van de kinderen een beetje opgerekt op een leuke manier.  

Stefan is enthousiast over de school: “Het zijn leuke groepen om mee te werken. Goed opgevoed en ze werken mooi samen. En de gymzaal met houten vloer, dat is de mooiste zaal waar ik tot nu toe les in heb gegeven!” 

Schoolleider Yvonne Driessen: “Dat zijn fijne reacties om te horen! Tijdens deze lessen staat plezier in bewegen voorop. Dat is zeker gelukt deze drie weken! We bedanken Stefan en Huis van de Sport voor deze mogelijkheid en wie weet… krijgt het in de toekomst nog een staartje!”


De H. Gerardusschool is een kleine basisschool met peuteropvang, aan de rand van Ter Apel, waar het SAMEN voorop staat en iedereen elkaar kent. De school combineert bewegend leren met buitenonderwijs; het leren in en met de natuur. Vanzelfsprekend staan ook de reguliere vakken op het rooster en gaan we met een enthousiast en professioneel team voor kwalitatief goed onderwijs. Dat lukt ons nog bter met nieuwe leerlingen erbij!


Wilt u eens rondkijken en komen kennismaken, dan loop gerust binnen of maak een afspraak! Uw bezoek zal u verrassen!

Ingezonden door Yvonne Driessen

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.