Carnaval in Ter Apel ging vanmorgen van start met de optocht van de Bultruters

Foto: Gerda Boeijing

TER APEL – Vanmorgen organiseerde CV de Bultruters een optocht door Bultrutersland.

Vanmorgen startte om 11.11 uur bij chinees restaurant Hong Fong de optocht van carnavalsvereniging de Bultruters. Burgemeester Jaap Velema was bij de start en de sleuteloverdracht aanwezig. Tijdens dit carnavalsseizoen wordt Bultrutersland, bestaande uit Barnflair, Munnekemoer en Roswinkel geregeerd door Prins Koenraad I & Prinses Ilona.

Na het officiële gedeelte ging de stoet, die door heel Bultrutersland ging, van start. Vanmiddag sloten ze aan bij de grote optocht door Ter Apel.

Vanavond wordt in de Polderputten, samen met DJ Erik Grevink, het carnavalsfeest gevierd. Morgen is het de beurt aan de kinderen. Zij worden vermaakt door Circus Balisto. Maandag organiseert de carnavalsvereniging een Rosenmonntagparty. Dan is ook de prijsuitreiking van de optocht.

Foto’s: Gerda Boeijing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.