Film- en verhoalenmiddag in Bibliotheek Veendam

Foto: Bibliotheek Veendam

VEENDAM – In t koader van meertmoand dialectmoand hebben wie op dinsdag 19 meert n mooie en gezellege film- en verhoalenmiddag in Bibliotheek Veendam. Van 14.00 tot 15.30 uur kennen joe kommen luustern noar de verhoalen van Jan. J. Boer. Wie vertonen n film mit mooie olle beelden van Veendam en omstreken, opluusterd mit verhoalen van Jan.J. Boer. n Schier stokje geschiedenis verteld in t Grunnegs.

In Veendam hebben wie n Grunneger Toalroute bie t Zeuvenbruggetjespad op Dale. n Prachteg stokje netuur is in beeld brocht. Kom gezelleg luustern en kieken. Geniet van d omgeven en van de geschiedenis dij derbie heurt. n Schiere verfilming mit Grunneger verhoalen van Jan. J .Boer. Mit o.a. Henk Scholte, Lianne Abeln, Jeanine Collet en Grunneger verhoalen veurlezen deur verhoalenvertellers van bibeltaik.

De middag is vergees, kovvie en thee kosten € 0,50. Aaanmelden ken op webstee van Bibliotheek Veendam www.biblionetgroningen.nl of bie n mitwaarker in bibeltaik.

——————————————————————————————————————–

In het kader van maart dialectmaand hebben we op dinsdag 19 maart een leuke en gezellige film- en verhalenmiddag in bibliotheek Veendam. Van 14.00 tot 15.30 kun je komen genieten van de verhalen van Jan J. Boer. We vertonen een film met mooie oude beelden van Veendam en omgeving, opgeluisterd met verhalen van Jan J. Boer. Een mooi stukje geschiedenis in het Gronings verteld.
In Veendam hebben we een Grunneger Toalroute bij het Zevenbruggetjespad in de Wildervanksterdallen. Een prachtig stukje natuur dat nu in beeld is gebracht. Kom gezellig luisteren en kijken. Geniet van de omgeving en de geschiedenis die erbij hoort. Een mooie verfilming met Groningse verhalen van Jan J. Boer. Met o.a. Henk Scholte, Lianne Abeln, Jeanine Collet en Grunneger verhoalen voorgelezen door verhalenvertellers van de bibliotheek.
De middag is gratis, alleen vragen we 0,50 cent voor de koffie en thee. Aanmelden kan via de website van bibliotheek Veendam www.biblionetgroningen.nl/veendam of bij een medewerker in de bibliotheek.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.