Jouwbespaarcoach op pad in Nieuwe Pekela

Foto: Gemeente Pekela

NIEUWE PEKELA – Een goed geïsoleerde woning scheelt direct op de energierekening. Maar waar begin je? En hoe zit het nu precies met subsidies? Jouwbespaarcoach helpt inwoners, namens de gemeente Pekela gratis met energie besparen en verduurzamen.

Van maandag 4 tot en met woensdag 6 maart is Jouwbespaarcoach op pad in Nieuwe Pekela om inwoners actief te informeren. Zij bellen aan tussen 16.00 en 19.00 uur en vertellen over de subsidiemogelijkheden en de gratis hulp van de Klusbus, CV-dokter en Jouwbespaarcoach. Inwoners die niet in Nieuwe Pekela wonen of niet thuis zijn kunnen ook een afspraak maken via de website: www.jouwbespaarcoach.com.

Voor ieder wat wils!

Jouwbespaarcoach helpt met kleine energieklussen, zoals het dichten van kieren en naden of het aanbrengen van radiatorfolie en tochtstrips. Ook zijn er CV-dokters die de cv-installatie waterzijdig kunnen inregelen. Veel cv-ketels staan nog op de fabrieksinstellingen waardoor deze onnodig veel energie verbruiken. Inwoners die hun dak, vloer of muur willen isoleren, maar hulp nodig hebben bij het opvragen van offertes of aanvragen van subsidies, kunnen terecht bij de Jouwbespaarcoach.

Jouwbespaarcoach weet alles over het verduurzamen van de woning en hoe inwoners dit kunnen financieren. De hulp van Jouwbespaarcoach is gratis. Je zit nergens aan vast. Meer informatie? Kijk op www.jouwbespaarcoach.com

Bron/foto’s: Gemeente Pekela

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.