Zesde klaverjasavond van het seizoen bij v.v. Westerwolde

Foto: Tedo Swarts

VLAGTWEDDE – Vrijdagavond 8 maart vindt de eerstvolgende klaverjasavond van het seizoen 2023 / 2024 binnen de v.v. Westerwolde plaats. De kaartavond begint om 19.30 uur in de kantine van de vereniging op sportpark De Barlage. Deze kaartavond is de zesde in een reeks van zeven speelavonden van oktober t/m april m.b.t. het klaverjaskampioenschap van de v.v. Westerwolde.

In principe kan iedereen aan deze kaartavonden deelnemen, wel of geen lid van de v.v. Westerwolde. Aan het eind van de avond gaat iedere deelnemer met een vleesprijs naar huis.

Om in aanmerking te komen voor het klaverjaskampioenschap van de v.v. Westerwolde moet men vijf van de zeven keer hebben meegedaan. Bij meer deelnames wordt (worden) de laagste score(s) weggestreept. Uiteraard kan men ook los van dit kampioenschap deelnemen aan een enkele klaverjasavond, zo ook komende vrijdagavond. De finaleavond van het klaverjaskampioenschap is gepland op vrijdag 12 april.

We hopen er vrijdagavond a.s. weer een leuke en gezellige klaverjasavond van te maken. Wij nodigen een ieder van harte uit hieraan deel te nemen.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.