Waarnemend burgemeester Leendert Klaassen opent ontmoetingsmarkt in Sellingen

Foto: Johannes Velthuis

SELLINGEN – Op de Brink in Sellingen organiseerde de Ondernemersvereniging Sellingen e.o. vandaag een ontmoetingsmarkt. Een 25-tal lokale ondernemers presenteerden zich met hun onderneming. De markt werd door waarnemend burgemeester Leendert Klaassen van de gemeente Westerwolde geopend.


In een gezellige en ongedwongen sfeer konden de bezoekers kennis maken met een grote diversiteit aan ondernemingen uit Sellingen en omgeving. De ondernemers lieten zien waar zij zoal mee bezig zijn en waarom het zo leuk is een eigen onderneming te hebben.


In de marktkramen toonde men wat de dagelijkse bezigheden zijn. Voorbeelden van producten en diensten werden tentoongesteld. Uit diverse sectoren was een vertegenwoordiging aanwezig, zoals: bouw/onderhoud, maakindustrie, diensten, detailhandel, horeca en recreatie.

Voor de bezoekers was er koffie/thee/ranja en er waren activiteiten voor de jeugd, zoals een kleurwedstrijd en een competitie spijkerbroek hangen. Hiermee waren leuke prijzen te winnen. Voor de durfals stond er een stormbaan.

Foto’s: Johannes Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.