Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek. Was u getuige van een van deze zaken, neem dan contact op met de politie.

Meppen

Gisteren is tussen 10.00 en 10.45 uur op de parkeerplaats van Marktkauf in Meppen een grijze VW Tiguan aangereden. De auto stond ter hoogte van de drankenafdeling. Er is schade aan de linker achterdeur. De veroorzaker ervan is onbekend.

Papenburg

Gisteren is rond rond 17.50 uur op de parkeerplaats aan de Dieckkausstraße in Papenburg een ruit van een auto ingeslagen. Uit de auto werd een werktas ontvreemd. De schade bedraagt 250 euro.

Gisteren is tussen 9.50 en 12.00 uur bij een woning aan de An der alten Kapelle in Papenburg ingebroken. Er werd onder anderen geld en sieraden gestolen.

Lathen

Gisteren is tussen 7.20 en 13.40 uur een poging gedaan om bij de bushalte aan de Sögeler Straße in Lathen een motorfiets te stelen. Toen dat niet lukte gingen de daders er met de spiegel van het voertuig vandoor.

Sögel

In de nacht van 10 op 11 april is bij een winkel aan de Am Markt Sögel een zonnescherm vernield. De schade bedraagt 200 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.