Foto’s van de Kunstmarkt bij de Fraeylemaborg

Foto: Johannes Velthuis

SLOCHTEREN – Vandaag werd voor de 41ste keer de Kunstmarkt bij de Fraeylemaborg georganiseerd.

Circa 50 beeldende kunstenaars toonden hun werk, met daarbij een aantrekkelijk randprogramma.

Er was veel schilderkunst, met technieken als olieverf, acryl en aquarel. Daarnaast was er textiel, beeldhouwwerk, edelsmeedkunst, keramiek, papier, sieraden en fotografie te bewonderen. De bezoekers konden kennis maken met de kunstenaars. Zij gaven uitleg over hun werk. Een flink aantal van hen gaf demonstraties en bezoekers konden zich laten portretteren.

Vanaf het ruim opgezette terras konden de bezoekers genieten van allerlei culturele nevenactiviteiten. Art Carnivale verzorgde een afwisselend live programma en er waren leuke activiteiten voor kinderen.

De borg en de tentoonstelling in het Koetshuis waren vandaag vrij toegankelijk.

Foto’s: Johannes Velthuis. HIER vindt u meer foto’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.