Grassendagen bij Kwekerij Jacobs

Foto: Catharina Glazenburg

VRIESCHELOO – Komend weekend worden bij Kwekerij Jacobs de jaarlijkse Grassendagen gevierd.


Er zijn maar weinig plekken op aarde waar geen gras groeit. Veel tuinplanten komen oorspronkelijk uit graslanden of groeien in combinatie met grassen. Het zijn dan ook goede buren voor tuinplanten. Siergrassen geven borders niet alleen een natuurlijker aanzien, maar zorgen ook voor meer “lucht” en beweging in de tuin. Veel grassen kunnen bovendien veel wind verdragen en zorgen zo voor enige steun aan de buurplanten.

Dit alles kunt u gaan zien tijdens de jaarlijkse Grassendagen bij Kwekerij Jacobs. Deze worden aanstaande zaterdag en zondag gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. In het bijzondere septemberlicht kunt u in de tuin genieten van diverse laatbloeiers in een zee van wuivende zilveren halmen die bovendien blijven tot ver in de winter.

Locatie: 5e Dalweg 4, 9699 TS Vriescheloo

Meer informatie: www.kwekerijjacobs.nl

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.