Oost-Groninger gemeenten organiseren samen zonnepanelenactie

Foto ingezonden door: Jouwbepaarcoach.com

OOST GRONINGEN – Doordat steeds meer bedrijven zonnepanelen aanbieden, is het voor huiseigenaren lastig om een goede keuze te maken. Daarom organiseert Jouwbespaarcoach.com samen met het Regionaal Energieloket voor de Oost-Groninger gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde, een zonnepanelenactie. Woensdag 29 september vindt hierover een online informatiebijeenkomst plaats. Door de aankoop te bundelen kunnen inwoners zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpere prijs.

Jouwbespaarcoach.com, een gezamenlijk initiatief van de Oost-Groninger gemeenten, helpt woningeigenaren met energie besparen en het verduurzamen van hun woning. Deze actie maakt verduurzamen gemakkelijker en stimuleert het opwekken van duurzame energie. Een belangrijk thema binnen de gemeenten.

Online informatiebijeenkomst woensdag 29 september
Ter voorbereiding op de actie wordt op woensdag 29 september een online informatiebijeenkomst georganiseerd. Inwoners kunnen zich via computer, tablet of telefoon aanmelden op Jouwbespaarcoach.com/zonnepanelen. Tijdens deze informatiebijeenkomst wordt de zonnepanelenactie verder toegelicht en kunnen inwoners hun vragen stellen aan Jouwbespaarcoach.com, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Goede prijs-kwaliteit en garantievoorwaarden
De zonnepanelenactie is opgezet in samenwerking met het Regionaal Energieloket. Onafhankelijke technische specialisten hebben verschillende installateurs in de regio bekeken. Op basis van prijs, kwaliteit en ervaring is de beste installateur gekozen die de installaties van zonnepanelen zal uitvoeren. Ook zonder de informatiebijeenkomst bij te wonen kan een vrijblijvende offerte worden opgevraagd.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie
Inwoners kunnen zich vanaf nu aanmelden voor een vrijblijvend online adviesgesprek. Hierin bespreekt de installateur onder andere het aantal en de locatie van de zonnepanelen. Na ontvangst van de persoonlijke offerte kunnen bewoners besluiten of ze meedoen aan de actie. De installatie vindt binnen drie maanden plaats.

Inschrijven voor de zonnepanelenactie kan via Jouwbespaarcoach.com/zonnepanelen

Het Regionaal
Het Regionaal Energieloket informeert inwoners van gemeenten over duurzame maatregelen voor de woning. Voor verschillende gemeenten in Nederland organiseert zij collectieve acties om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan. Het Regionaal Energieloket werkt samen met Jouwbespaarcoach.com in opdracht van de Oost-Groninger gemeenten Oldambt, Pekela, Stadskanaal, Veendam en Westerwolde.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.