Super Mariomiddag in Bibliotheek Veendam

Foto: Biblionet

VEENDAM – Kom elke week naar het BiebLab in Bibliotheek Veendam. Elke woensdagmiddag kan je in de bibliotheek meedoen aan de leukste kinderactiviteiten. Woensdag 22 september duiken we samen in de games van Super Mario.

BiebLab is hét jeugdplatform van Bibliotheek Veendam. Online én in de bibliotheek gaan we elke woensdagmiddag experimenteren, onderzoeken en maken we samen de tofste dingen. De komende weken kan je in Bibliotheek Veendam meedoen aan een challenge. Lukt het ons om in een maand tijd een eigen game te maken? Help mee en kom naar ons lab in de bibliotheek. De gratis kindermiddagen kennen een vrije inloop tussen 14.00 uur en 16.30 uur.

Super Mario Middag
Woensdag 22 september gaan we in het BiebLab gamen. Super Mario is een van de bekendste gamefiguren ter wereld. Er zijn in totaal maar liefst 200 Mario-games. Deze middag ontdekken we de leukste apps en games én spelen we op de Nintendo de games van Super Mario.
Ben je benieuwd naar de andere kindermiddagen in september en oktober? Kijk alvast in onze agenda op biblionetgroningen.nl/veendam.

Word lid van BiebLab!
Heb je leuke ideeën voor de Bieblab-middagen in Bibliotheek Veendam óf wil je zelf een workshop geven? Kinderen kunnen nu ook lid worden van Team BiebLab. Stuur Jeroen en Jolanda een mailtje met jouw idee naar bieblab@biblionetgroningen.nl. En vergeet niet om BiebLab te volgen op TikTok en YouTube.

Ingezonden

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.